VVE Beheer

Sinds 2011 bieden wij beheerdiensten voor VvE’s aan vanuit Eindhoven.

Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van vastgoed en focussen ons op het VvE beheer. Vanuit Eindhoven verzorgen wij het beheer voor VvE’s in Noord Brabant, ons werkgebied loopt van Breda tot Tilburg en van Eindhoven tot ’s-Hertogenbosch. Maar we laten ons zeker niet beperken door geografische grenzen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het VvE beheer, opgedaan bij zowel de grotere “klassieke” beheerkantoren als bij beheerafdelingen binnen de volkshuisvesting. Wij zijn dan ook van alle markten thuis, hierdoor hebben wij als geen ander op het netvlies hoe kwalitatief beheer gevoerd moet worden en welke voorwaarden geschept moeten worden om tot een optimaal resultaat te komen.

Door onze opgedane kennis, bij met name de woningcorporaties en vastgoedbeleggers, hebben wij ook ervaring met het zogenaamde “gemengd beheer”. Dit zijn complexen waar, buiten de particuliere eigenaren, een groot eigenaar in participeert. Dankzij onze kennis van dergelijke organisaties kennen wij ook de wensen van een groot eigenaar en zullen daar, voor zoveel als wettelijk mogelijk, rekening mee houden waardoor mogelijke spanningsvelden vermeden worden.

Belangrijk is dat we als ondernemers zelf de VvE beheren, zodat we u in ieder geval onze maximale betrokkenheid met uw VvE en een persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Bovendien zijn hiermee de continuïteit en het behoud van kennis gewaarborgd.

Vraag direct een offerte aan »