Diensten

Natuurlijk hebben wij een bepaald takenpakket wat standaard kan worden afgenomen, maar liever bespreken wij in een persoonlijk gesprek wat wij voor een VvE kunnen betekenen.

Op basis van een transparant keuzemodel kan bepaald worden of een full service pakket de beste optie is, óf dat bepaalde taken liever toch zelf of door andere bewoners uitgevoerd worden. Voor kennis die binnen een VvE aanwezig is en ingezet kan worden, hoeft natuurlijk niet dubbel betaald te worden. Zo maken wij altijd in  samenspraak een op maat gesneden pakket voor elke VvE, uiteraard tegen een scherpe prijs.

Additionele diensten die niet binnen de jaarlijks terugkerende werkzaamheden behoren, kunnen ook door ons worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn het begeleiden van planmatig onderhoud of het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan. Wij zullen hiervoor de wensen van de VvE inventariseren en daarna een inschatting maken van het aantal te besteden uren en hiertoe voorafgaand aan enig besluit een offerte voor opstellen.  Door deze werkwijze komt de VvE niet voor onverwachte hogere kosten te staan en kan een goed vergelijk worden gemaakt met bijvoorbeeld een andere projectbegeleider of ingenieursbureau. Wij zijn van mening dat dit een eerlijkere benadering is dan het werken op basis van percentages van aanneemsommen.

Vraag direct een offerte aan »