Overstapservice – Overstappen VvE Beheer

MRQ Vastgoedmanagement heeft een service ontwikkeld om de overgang van het beheer voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zullen u een aantal vervelende maar noodzakelijke handelingen uit handen nemen om de overgang correct te laten verlopen tijdens het overstappen naar een andere VvE beheerder. De belangrijkste vereiste voor een overstap is een rechtsgeldig vergaderbesluit, maar welke stappen moeten daarvoor nog gezet worden? Wij helpen u graag met het uitstippelen van de juiste route.

Wat doen wij:

– Wij zullen onderzoeken wat de opzegtermijn van uw huidige beheerder is en u daarover informeren.

– Wij zullen, indien u zelf een vergadering belegt, u ter zijde staan inzake het uitschrijven van die vergadering en u formulieren ter beschikking stellen ten behoeve van een correcte vaststelling van de stemming. Indien gewenst kunnen wij deze formaliteiten op ons nemen.

– Wij zullen voor u een opzegbrief aan uw huidige beheerder opstellen waarin wordt vermeld dat de vergadering heeft besloten de beheerovereenkomst te beĆ«indigen.

– Wij zullen contact opnemen met de huidige beheerder over hoe uw administratie aan ons wordt overgedragen.

– Ten slotte zullen wij alle te doorlopen formaliteiten (wijzigingen inschrijving handelsregister, bevoegdheden regelen bij de banken) voorbereiden, uitzetten en bewaken om het beheer zo geruisloos mogelijk over te laten gaan.

Overstappen van VvE beheer was nooit zo eenvoudig!
Natuurlijk zijn wij bereid om dit traject persoonlijk toe te lichten en een op maat gesneden routing voor uw VVE op te zetten, neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn op kantoor aanwezig van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 17.30 uur.

Direct een offerte aanvragen